Montage van uw aankoop

In onze webshop vind u volop inspiratie voor uw nieuwe badkamer of toiletruimte. Wij hebben een grote collectie sanitaire producten op voorraad. Daarnaast denken wij natuurlijk graag met u mee en bieden wij, indien gewenst, een complete installatie van het door u gekozen sanitair. 

Ons vaste ervaren team voert voor u onder meer loodgieters, schilder, stukadoors en tegelzetwerk uit. Ook het installatiewerk en elektra wordt door ons vakkundige team uitgevoerd.  Hierdoor kunnen wij u een zeer complete dienstverlening garanderen, waarbij wij u volledig ontzorgen. 

Wilt u een compleet nieuwe badkamer en/of toiletruimte in een nieuwbouwwoning laten realiseren? Wilt u uw bestaande badkamer of toiletruimte in een bestaande  woning verbouwen of renoveren? Alles is mogelijk! Wij staan voor u klaar.

Het enige wat u hoeft te doen is uitkijken naar een prachtig eindresultaat naar wens! 

Sanitair installeren vergt de juiste kennis. Wanneer sanitair niet goed wordt geïnstalleerd, ontstaan er vaak vrij snel problemen. De meest voorkomende problemen hierbij zijn lekkage.

 

Besparen op de kosten voor installatie en sanitair.

Een nieuwe badkamer kost vaak veel geld. Hoe veel geld dit precies kost hangt af van meerdere keuzes. We kunnen dit kort samen vatten in; 

  • Materiaalkeuzes. Bijvoorbeeld in of opbouwkranen, douchecabine of gelijkvloerse douche, soort en hoeveelheid tegelwerk/stuukwerk, vrijstaande baden of een ingebouwd betegeld model, enz.
  • Ontwerp: met een goed doordacht ontwerp kan uiteindelijk ook geld bespaard worden
  • Installateur: is er 1 partij of verschillende uitvoerende bedrijven. Meerdere uitvoerende partijen brengen uiteindelijk meer kosten met zich mee en soms kan de planning hierdoor doen uitlopen

Dit is precies hoe Aannemingsbedrijf Julien u kan helpen te besparen op de kosten voor een nieuwe badkamer. Wij voeren namelijk het gehele project in eigen beheer voor u uit, van demontage tot het opleveren van uw nieuwe badkamer.

 

Aannemingsbedrijf Julien

Wanneer u een aannemer of installateur nodig heeft in de regio Utrecht, of het traject tussen Utrecht en Den haag kunt u altijd een beroep doen op de veelzijdige dienstverlening van Aannemingsbedrijf Julien. Als ervaren aannemers, installateurs van toilet- en badkamers kunnen wij u altijd van dienst zijn met een passende service. 

Wij voeren alle soorten bouwwerkzaamheden op professioneel niveau voor u uit. Is het noodzakelijk om leidingwerk aan te passen, om constructieve werkzaamheden te realiseren of een simpele afvoer te plaatsen of te verplaatsen? Wij regelen een compleet aanbod aan werkzaamheden voor u. 

 

Wilt u graag uw aangekochte sanitair door onze specialisten laten installeren?!

Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Dit kan op verschillende manieren:

  • per mail: info@sanidiscounter.nl
  • Telefoon: 06-19925493 
  • WhatsApp bericht sturen

Wij proberen altijd binnen 24uur te antwoorden.

Sani Discounter - Uw betrouwbare partner voor uw badkamerproject

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer badkamer? Bij Sani Discounter bent u aan het juiste adres! Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw badkamerwensen werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om het renoveren, verbouwen of installeren van een nieuwe badkamer, wij zorgen voor een professioneel resultaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw badkamerdromen uitkomen.

De kunst van het vak: het werk van een sanitair installateur

Een sanitair installateur is een specialist die verantwoordelijk is voor het installeren, onderhouden en repareren van sanitair in woningen en bedrijven. Bij Sani Discounter kunt u terecht voor professionele sanitair installateurs die u kunnen helpen bij het realiseren van uw badkamerwensen. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe douche, toilet of bad, onze installateurs zorgen voor een professionele en vakkundige installatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Ontdek de voordelen van onze badkamer totaal service

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor uw badkamerrenovatie? Onze badkamer totaal service biedt u een complete aanpak voor het vernieuwen van uw badkamer. Van het ontwerp tot de uitvoering, wij regelen alles voor u. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie van sanitair, tegels en alle benodigde accessoires. Met onze badkamer totaal service bent u verzekerd van een prachtig resultaat en een zorgeloze renovatie-ervaring. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De perfecte douchecabine installateur voor een professionele en vakkundige montage

Bent u op zoek naar een betrouwbare douchecabine installateur? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze ervaren douchecabine installateurs zorgen voor een vakkundige en snelle installatie van uw nieuwe douchecabine. Neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat.